Wat is een Professional Organizer?

Een Professional Organizer adviseert en begeleidt personen die meer structuur, overzicht en orde in hun tijd en ruimte willen hebben, zodat zij met meer plezier, rust en ontspanning zich kunnen richten op hun dagelijkse activiteiten. Op particulier gebied kan je dan denken aan een thuis-organizer, een jongeren- of een senioren-organizer.

Er zijn ook Professional Organizers die zich richten op mensen met een beperking of hoarding. Naast particulieren kan de Professional Organizer ook bij bedrijven advies en begeleiding geven over hoe hun werknemers de werkzaamheden beter en efficiënter kunnen inrichten. Deze Professional Organizers richten zich op de werkplek, timemanagement en/of financiën.

Particulier

Particulieren die te weinig tijd hebben voor hun dagelijkse werkzaamheden, te veel spullen in huis verzamelen, moeite hebben met het maken van keuzes en behoefte aan meer structuur hebben, hebben vaak baat bij een Professional Organizer. De huishoudcoach geeft advies over hoe hun leven verbeterd kan worden en waar en op welke manier zij meer structuur aan kunnen brengen. De coach geeft praktische tips, begeleidt de mensen bij het uitvoeren van de plannen en stuurt waar nodig bij.

Zakelijk

In het bedrijfsleven kan ook meer behoefte zijn aan structuur. Wanneer werknemers hun werkzaamheden lastig in kunnen plannen, last hebben van een te hoge werkdruk of te veel stress, onoverzichtelijke archieven of inefficiënte werkgewoontes hebben, kan de Personal Organizer hier hulp bij bieden. Net als bij een particulier bekijkt de coach waar meer structuur aangebracht kan worden, geeft de werknemers tips en begeleidt de medewerkers bij de uitvoering hiervan. Bij bedrijven kan door efficiënter te werken geld bespaard worden en kunnen werknemers meer tevreden worden gesteld. Dit komt het bedrijf en de bedrijfscultuur ten goede.

Ik wil graag meer weten

Neem contact op

Rovan, Cooking, Cleaning & Verhuizen

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Neem contact op